طرز تهیه فیله مرغهای پرشده با پنیر فتا
به گزارش مجله گذر عمر، این غذای ساده و سبک برای شام بسیار مناسب است. بسیار هم خوش طعم است و توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- یک قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خشک شده
- 4 عدد سینه مرغ بدون استخوان
- ¼ پیمانه پنیر فتا
- دو قاشق غذاخوری پنیر خامه ای نرم شده
- دو قاشق چایخوری ریحان تازه
- 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون
طرز تهیه
1- گوجه فرنگی ها را در کاسه ای کوچک بریزید. آب جوش روی آنها بریزید تا روی همه آنها را بپوشاند. بگذارید 10 دقیقه بمانند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
2- با یاری چاقوی تیز، داخل سینه های مرغ یک پاکت درست کنید تا بتوان داخل آن را پر کرد. آن را نیز کنار بگذارید.
3- در یک کاسه میانه، پنیر فتا، پنیر خامه ای، گوجه فرنگی و ریحان تازه خرد شده را با همه مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را داخل سینه های مرغ بگذارید. در صورت احتیاج، با خلال دندان آنها را محکم کنید.
4- در یک تابه بزرگ، مرغ ها را داخل روغن داغ روی حرارت میانه به مدت 12 تا 14 دقیقه تفت دهید تا پخته و طلایی گردد.
ارزش غذایی
- کالری: 168
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 75 میلی گرم
- کربوهیدرات: 1 گرم
- پروتئین: 29 گرم
- سدیم: 221 میلی گرم
انتشار: 22 مرداد 1404
بروزرسانی: 22 مرداد 1404
گردآورنده: dlgozar.ir
شناسه مطلب: 1485
به "طرز تهیه فیله مرغهای پرشده با پنیر فتا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فیله مرغهای پرشده با پنیر فتا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید