طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری
به گزارش مجله گذر عمر، درست کردن پیتزا با اعضای خانواده، روزهای تعطیل هفته می تواند حسابی سرگرمتان کند. بنابراین به غیر از هیجان داشتن برای خوردن پیتزا پیشنهاد می دهیم لذت آشپزی و بازی با چاشنی های مختلف را از دست ندهید. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری را به شما آموزش می دهیم. راز خوشمزه شدن این پیتزا ادویه ای به نام تندوری است که برای طعم دار کردن مرغ و گوشت از آن استفاده می گردد. ادویه تندوری را می توانید مطابق با دستورالعملی که در اختیارتان قرار دادیم خودتان در خانه درست کنید یا این که به صورت آماده خریداری کنید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان پیتزا
- آرد نان دو فنجان
- آرد دو صفر یک فنجان
- نمک یک قاشق چای خوری
- مخمر فوری دو قاشق چای خوری
- آب گرم یک فنجان
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
مواد لازم برای ادویه تندوری
- پاپریکا دو قاشق سوپ خوری
- پودر زنجبیل یک قاشق سوپ خوری
- پودر زیره یک قاشق سوپ خوری
- پودر تخم گشنیز یک قاشق سوپ خوری
- زردچوبه یک قاشق سوپ خوری
- پودر سیر یک قاشق چای خوری
- پودر هل یک قاشق چای خوری
- پودر دارچین سه چهارم قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز تند سه چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای مرغ تندوری
- ماست سون کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- پودر ادویه تندوری دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- روغن یک قاشق غذاخوری
- ران کامل مرغ (پخته شده) چهار عدد
مواد لازم برای فیلینگ پیتزا
- فلفل دلمه ای قرمز یا زرد یک عدد
- سس گوجه فرنگی یک فنجان
- پیاز قرمز بزرگ یک عدد
- پنیر فتا سه ونیم فنجان
- جعفری تازه به اندازه لازم
طرز تهیه ادویه تندوری
تمام ادویه ها را داخل یک ظرف استیل یا مسی بریزید و روی حرارت ملایم باهم مخلوط نموده و تفت دهید. سپس ادویه را در ظرف دربسته بریزید.
طرز تهیه پیتزا چیکن تندوری
مرحله اول
قبلا سیر تا پیاز طرز تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش دادیم. برای آغاز یک کاسه بزرگ بردارید تا اول خمیر پیتزا را آماده کنیم. آرد و نمک را داخل کاسه با هم مخلوط کنید. مخمر را داخل یک فنجان آب گرم مخلوط کنید و به کاسه آرد اضافه کنید. روغن زیتون را هم داخل کاسه بریزید و آغاز به ورز دادن کنید تا خمیر نرم و صافی به دست آورید. اگر لازم بود اندازهی آب دوباره به خمیر اضافه کنید. روی سطح کارتان اندازهی آرد بپاشید و حدود هفت دقیقه خمیر را ورز دهید تا صاف و ابریشمی گردد. یک کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید و روی ظرف را سلفون بکشید.
مرحله دوم
حالا نوبت به مزه دار کردن ران های مرغ می رسد. داخل یک کاسه ماست، ادویه تندوری، آبلیمو، نمک و اندازه کمی روغن را با هم مخلوط کنید. ران ها را داخل مواد حداقل به مدت چهار ساعت بخوابانید. اگر برایتان ممکن است بهتر است از شب قبل در مواد بخوابانید.
مرحله سوم
حالا نوبت به آماده کردن پیتزا چیکن تندوری می رسد. فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مرغ و خمیر را دم دستتان قرار دهید تا هم دمای محیط شوند. ران های مرغ را با اندازهی فلفل روی تابه حدود 30 دقیقه گریل کنید. بعد از این که مرغ را در همه جهت سرخ کردید داخل یک ظرف قرار دهید تا خنک گردد. سپس مرغ ها را خرد کنید. تکه های مرغ بهر چه بلندتر باشند پیتزا ظاهر بهتری خواهد داشت. بنابراین مرغ را به صورت طولی خرد کنید.
مرحله چهارم
حرارت فر را تا 230 درجه سانتی گراد بالا ببرید.
خمیر پیتزا را به دو قسمت تقسیم کنید. دو عدد قالب پیتزا آماده کنید و آرد روی آن ها بپاشید. خمیرها را به شکل قالب در بیاورید. روی آن ها سس کچاپ بریزید. فلفل دلمه ای را بشویید و خرد کنید. فلفل دلمه ای، مرغ تندوری و پیاز قرمز خرد شده را روی نان پیتزا بریزید. اندازهی پنیر فتا هم روی پیتزا بریزید. قالب ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان پیتزا طلایی و مواد آن داغ گردد. پیتزا آماده است .
اندازهی جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله