طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی ، فوت و فن خوشمزه شدن این سس پرطرفدار

به گزارش مجله گذر عمر، سس سالسا یکی از انواع سس خوشمزه و بین المللی است که در کنار انواع غذاها سرو می گردد که دستور تهیه ساده ای دارد. در ادامه با طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی آشنا می شوید.

طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی ، فوت و فن خوشمزه شدن این سس پرطرفدار

به گزارش خبرنگاران، سس سالسا یک سس تند مکزیکی است که همراه با چیپس یا ترتیلا یا انواع پاستاها سرو می گردد. اولین بار در سال 1521 زمانی که مکزیکی ها با گوجه فرنگی آشنا شدن و آنها گوجه را با ادویه ها و فلفل تند له کردند و با انواع خوراک ها و ماهی می خوردند انتها در سال 1571 فردی به نام آلونسو دو مولینا با کمی تغییرات این سس را کشف کرد و نام آن را سس سالسا نامید اما بیش از 300 سال طول کشید تا اولین کارخانه سس سالسا در آمریکا افتتاح شد و بسیار مورد استقبال نهاده شد.

  • طرز تهیه پاستا با سس بشامل عربی

مواد لازم برای تهیه سس سالسا

گوجه فرنگی رسیده 1 کیلوگرم

فلفل سبز تند 15 گرم

سیر 1 حبه

پیاز 1 عدد کوچک

برگ گشنیز30 گرم

لیمو ترش ½ لیمو

پودر زیره سبز ¼ قاشق چایخوری

شکر ¼ قاشق چایخوری

نمک یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی

مرحله اول

برای تهیه سس سالسا خوشمزه ابتدا گوجه فرنگی را می شوییم، سپس به سیخ می کشیم و روی حرارت زیاد حدود 5 دقیقه کباب می کنیم، برای کباب کردن گوجه فرنگی ها می توانیم از شعله گاز، منقل زغال یا حتی فر استفاده کنیم.

مرحله دوم

پس از اینکه گوجه فرنگی ها به خوبی کباب شدند، اجازه می دهیم کمی خنک شوند، سپس قسمت بالای گوجه فرنگی ها را خارج می کنیم، در ادامه پوست گوجه فرنگی ها را نیز می گیریم، سپس داخل یک مخلوط کن یا میکسر می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله گلبرگ بالای فلفل ها را می گیریم، سپس آنها را نیز به مخلوط کن اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را می گیریم و به مخلوط کن اضافه می کنیم، سپس آب لیمو ترش را می گیریم و پس از صاف کردن به دیگر مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله برگ گشنیز را به همراه پودر زیره سبز، نمک و شکر به دیگر مواد موجود در مخلوط کن اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس به صورت سلفون کشیده در یخچال قرار می دهیم تا سس جا بیفتد.

مرحله پنجم

در صورتی که تمایل دارید این سس را با طعمی تندتر درست کنید می توانید یا از فلفل قرمز تند بهره ببرید یا اینکه اندازه فلفل سبز تند موجود در مواد لازم را افزایش دهید. نکته دیگر در خصوص طعم گوجه فرنگی کباب شده است.

مرحله ششم

در صورتی که از طعم گوجه فرنگی کباب شده خوشتان نمی آید می توانید گوجه فرنگی ها را به صورت خام به سس اضافه کنید یا اینکه گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید سپس به سس اضافه کنید.

منبع: ایسکانیوز

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 6 آذر 1401 بروزرسانی: 6 آذر 1401 گردآورنده: dlgozar.ir شناسه مطلب: 1213

به "طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی ، فوت و فن خوشمزه شدن این سس پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس سالسا به روش مکزیکی ، فوت و فن خوشمزه شدن این سس پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید