سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی

به گزارش مجله گذر عمر، سوپ حریره به اسم پیش غذایی گرم و لذیذ، یکی از گزینه های مناسب برای سرو در فصل سرما است.

سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی

یکی از گزینه های عالی غذایی برای سرو ناهار مخصوصا در روزهای سرد و کوتاه سال، سوپ حریره است که یکی از لذیذترین سوپ ها در بخش آشپزی ملل است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، بنیه را تقویت می نماید. طرز تهیه سوپ حریره را در خبرنگاران دنبال کنید.

مواد لازم پخت سوپ حریره

  • گوشت بره: 400 گرم
  • زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: 1/5 قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل: 1/4 قاشق چای خوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • کرفس خردشده: 3/4 فنجان
  • پیاز سفید خردشده: 1 عدد
  • پیاز قرمز خرد شده: 1 عدد
  • گشنیز تازه: 1/2 فنجان
  • گوجه فرنگی خردشده: 800 گرم
  • آب: 7 فنجان
  • عدس: 3/4 فنجان
  • نخود: 425 گرم
  • ورمیشل: 110 گرم
  • تخم مرغ زده شده: 2 عدد
  • لیمو: 1 عدد

طرز تهیه سوپ حریره

  • گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
  • سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
  • رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
  • سپس حرارت را کم نموده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت 2 ساعت بپزد.
  • 10 دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد نموده و نخود پخته شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
  • در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه نموده و اجازه دهید 1 دقیقه بپزد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی را در بخش آشپزی خبرنگاران مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: dlgozar.ir شناسه مطلب: 818

به "سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ حریره؛ پیشنهاد عالی زمستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید