طرز تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار و سس آیولی

به گزارش مجله گذر عمر، کروسان با اسفناج و پنیر چدار، یک گزینه خوشمزه و مجذوب کننده برای وعده صبحانه، عصرانه یا میان وعده ای سالم و مغذی است. ترکیب بافت نرم و کره ای نان کروسان با طعم غنی اسفناج، پنیر کشدار چدار و سس خوش عطر آیولی، این غذا را به انتخابی عالی برای هواداران غذاهای ساده اما شیک تبدیل می نماید. این ساندویچ نه تنها به سرعت آماده می گردد، بلکه به لطف اسفناج، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است که آن را به یک خوراکی خوش طعم و مقوی تبدیل می نماید. در این رسپی به شما طرز تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار و سس آیولی را معرفی می کنیم.

طرز تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار و سس آیولی

مواد لازم برای تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار و سس آیولی

  • نان کروسان 2 عدد
  • اسفناج 300 گرم
  • پنیر ورقه ای چدار 1 بسته
  • سس مایونز 1/2 پیمانه
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • کره 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار و سس آیولی

1. خرد کردن اسفناج ها

در اولین قدم اسفناج را به خوبی ضدعفونی و به قطعات درشت خرد کنید.

2. ذوب کردن کره

قابلمه ای را روی حرارت گاز قرار دهید تا داغ گردد و سپس کره را اضافه کنید تا به آرامی ذوب گردد. سپس اسفناج هایی که در مرحله قبل خرد نموده بودید را به کره اضافه و به آرامی ترکیب کنید.

3. اضافه کردن پنیر ورقه ای چدار

در این مرحله، تعدادی ورق پنیر پروسس چدار را به ترکیب کره و اسفناج اضافه کنید. پس از اینکه پنیرها آب شدند، به مایه می چسبند و کشدار می شوند.

4. تهیه سس آیولی

برای تهیه سس آیولی، در یک ظرف مناسب سس مایونز، سیر، نمک و فلفل را اضافه و آنقدر هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

5. آماده کردن ساندویچ

داخل نان کروسان را با سس آیولی بپوشانید به این شکل که اندازهی از سس را داخل نان کروسان بریزید و با قاشق کاملا پخش کنید سپس داخل آن دو ورق پنیر چدار قرار دهید. سپس مایه اسفناج را به مواد داخل ساندویچ اضافه کنید. نان کروسان پر شده را داخل ماکروفر قرار دهید و بگذارید به مدت 30 تا 45 ثانیه با قدرت میانه گرم گردد تا پنیر چدار به خوبی آب گردد و کروسان شما آماده سرو باشد.

نکات تکمیلی برای تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار

همان طور که در دستورالعمل بالا برای تهیه کروسان پر شده با اسفناج و پنیر ورقه ای خواندید، آماده کردن کروسان اسفناج کار نسبتا ساده ای است که باید با رعایت نکات و فوت وفن های زیر انجام گردد.

تردتر شدن کروسان ها

پیش از پر کردن کروسان ها، آن ها را در فر یا توستر به مدت 3-5 دقیقه گرم کنید تا کمی ترد و گرم شوند. این کار طعم و بافت ساندویچ را بهتر می نماید.

تنوع در سبزیجات

اگر می خواهید طعم متنوع تری داشته باشید، می توانید اندازهی قارچ ورقه ای یا فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را به اسفناج اضافه و همراه آن تفت دهید.

اضافه کردن طعم به سس آیولی

برای ایجاد طعم خاص تر در سس آیولی می توانید یک قاشق چای خوری آبلیمو تازه یا کمی پودر پاپریکا دودی به ترکیب اضافه کنید.

آشنایی با پنیر ورقه ای چدار کاله

پنیر ورقه ای پروسس چدار کاله، ترکیبی از پنیر چدار و پنیر تازه پرچرب است که هنگام ذوب شدن، بافتی یکنواخت و مجذوب کننده ارائه می دهد. این نوع پنیر انتخابی عالی برای افزودن طعمی دلپذیر به انواع فست فودها و فینگرفودهاست. این محصول تا 2 ماه در یخچال با دمای 4 تا 8 درجه سانتی گراد قابل نگهداری است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 3 دی 1403 بروزرسانی: 3 دی 1403 گردآورنده: dlgozar.ir شناسه مطلب: 1429

به "طرز تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار و سس آیولی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کروسان با اسفناج و پنیر ورقه ای چدار و سس آیولی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید