طرز تهیه سالاد سیب و انار
به گزارش مجله گذر عمر، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.
به گزارش خبرنگاران، سالاد سیب و انار یکی از انواع سالاد های سرد است که از ترکیب مرغ با تخم مرغ، سیب، انار و گردو تهیه می گردد. این سالاد به علت داشتن مرغ و تخم مرغ بسیار مقوی است و می تواند جایگزین وعده غذایی اصلی باشد؛ بعلاوه به خاطر داشتن سیب ترش و انار طعم بسیار دلچسبی دارد. پیشنهاد می کنیم این سالاد خوشمزه را حتما در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سیب و انار همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب و انار
سینه مرغ پخته: 300 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
سیب ترش: 1 عدد
انار دانه شده: 1 لیوان
گردو خرد شده: 100 گرم
شوید تازه: 1 دسته
سس مایونز: به اندازه لازم
نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1 ـ نکات مربوط به مرغ
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر معین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد.
2 ـ نکات مربوط به سس مایونز
همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید. بعلاوه می توانید اندازه سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.
3 ـ نکات مربوط به شوید
بهتر است برای تهیه این سالاد شوید را با دست خرد کنید؛ چون وقتی شوید با سبزی خردکن خرد می گردد، آب سبزی از آن خارج می گردد و در نتیجه وقتی شوید را به سالاد اضافه می کنید، رنگ سبز شوید به سالاد پس داده می گردد. برای تهیه این سالاد بهتر است شوید را کمی درشت تر خرد کنید.
طرز تهیه سالاد سیب و انار
ابتدا سینه مرغ را بپزید؛ سپس خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. تخم مرغ را بعد از آبپز کردن و خنک شدن، به صورت نگینی خرد کنید و داخل کاسه بریزید. سیب ترش را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با گردوی خرد شده و انار دانه شده به مواد سالاد اضافه کنید و در مرحله آخر سس مایونز را همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد سالاد اضافه کنید و خوب مواد را زیر و رو کنید تا مزه ها با هم ترکیب شوند. سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد؛ سپس سرو کنید. نوش جان.
منبع: فرارو