طرز تهیه بستنی انبه به 3 روش آسان و خوشمزه

به گزارش مجله گذر عمر، در گرمای طاقت فرسای تابستان، هیچ چیز به مقدار یک بستنی خوشمزه، آن هم با طعم انبه، نمی تواند به آدم انرژی و جان دوباره دهد. خواص انبه از یک سو و عطر و طعم بی نظیر آن از سوی دیگر، باعث شده اند این میوه استوایی و خوش رنگ به یکی از پرطرفدارترین میوه ها در درست کردن دسرهای تابستانی تبدیل گردد. اگر شما هم از هواداران پر و پا قرص انبه هستید، تا سرانجام این محتوا از خبرنگاران مگ همراه ما باشید تا طرز تهیه بستنی انبه را به شما بیاموزیم.

طرز تهیه بستنی انبه به 3 روش آسان و خوشمزه

طرز تهیه بستنی انبه با ثعلب و بدون تخم مرغ

در این روش از ثعلب استفاده می کنیم تا بافت بستنی حالت کشدار و بازاری تری پیدا کند و دقیقا مثل همان بستنی هایی که در بستنی فروشی های سنتی می بینید، گردد.

مواد لازم
شیر پرچربیک لیتر (معادل 4 لیوان)
شکریک پیمانه
ثعلب2 قاشق چای خوری سر پُر
انبه تازه250 گرم
وانیلبه اندازه کم
رنگ خوراکی زرد (اختیاری)2 تا 3 قطره
خامه قنادی250 گرم

مراحل تهیه بستنی:

  1. ابتدا شیر، انبه و وانیل را داخل مخلوط کن بریزید. سپس شکر و ثعلب را با همدیگر ترکیب کنید و به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید.
  2. حالا همه مواد را به مدت 2 دقیقه خوب میکس کنید تا کامل یکدست شوند.
  3. اگر می خواهید بستنی تان خوش رنگ و لعاب تر گردد، می توانید چند قطره رنگ خوراکی زرد به مواد اضافه نموده و مجدد آن ها را مخلوط کنید.
  4. مخلوط بستنی را داخل یک ظرف فلزی (استیل یا روحی مانند قالب کیک) بریزید و یک ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
  5. بعد از یک ساعت، بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس دوباره آن را به مدت یک ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید. این مرحله را 6 تا 7 بار تکرار کنید. یعنی هر بار پس از یک ساعت، بستنی را هم بزنید و به فریزر برگردانید تا بافتی نرم و کش دار پیدا کند و حالت یخ زدگی نگیرد.
  6. در آخرین مرحله از هم زدن بستنی، خامه قنادی را کمی با همزن برقی بزنید تا روان گردد. سپس آن را را به بستنی اضافه نموده و خوب هم بزنید تا به خورد مواد برود.
  7. حال بستنی را داخل یک ظرف درب دار پلاستیکی بریزید، سطح آن را صاف کنید و 24 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد و آماده سرو گردد.
  8. بعد از 24 ساعت، بستنی شما آماده است و می توانید آن را نوش جان کنید.

پیشنهاد می کنیم طرز تهیه بستنی طالبی را هم امتحان کنید. این بستنی هم مثل بستنی انبه، با طعم شیرین و خنک خود برای روزهای داغ تابستانی یک انتخاب عالی است و به راحتی می توانید در خانه درستش کنید.

طرز تهیه بستنی انبه بدون خامه

بستنی انبه را می توانید بدون خامه هم تهیه کنید، بدون اینکه چیزی از خوشمزگی آن کم گردد. برای تهیه این بستنی، همان روش قبلی را دنبال کنید، اما به جای خامه از کمی ماست پرچرب یا شیر نارگیل بهره ببرید تا بافت بستنی لطیف و خامه ای گردد.

خواندنی ها

طرز تهیه بستنی کره نارگیل و قهوه

طرز تهیه بستنی انبه چوبی

بستنی انبه را می توانید به شکل چوبی، دقیقا مثل بستنی های کارخانه ای هم درست کنید. برای این کار ابتدا باید:

  1. یک عدد انبه را به همراه نصف لیوان شکر، یک لیوان شیر، یک بسته خامه صبحانه و نصف قاشق چایی خوری ثعلب، داخل مخلوط کن بریزید.
  2. به مدت 2 دقیقه، مواد را با همدیگر میکس کنید تا کاملا یکد ست شوند.
  3. داخل قالب های سیلیکونی بستنی، چوب بستنی قرار دهید و مواد میکس شده را داخل قالب ها بریزید.
  4. سپس قالب های بستنی را برای 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
  5. بعد از 5 ساعت، بستنی ها را از فریزر بیرون بیاورید و از قالب خارج کنید. به همین سادگی بستنی های شما آماده شدند.

اگر عاشق بستنی چوبی و خصوصا طعم انبه هستید، حتماً بستنی سه بعدی میهن را امتحان کنید. این بستنی خوشمزه که به تازگی وارد بازار شده و حسابی هم غوغا نموده، دقیقا شبیه به یک میوه انبه واقعی طراحی شده و با ترکیبی از روکش شکلات انبه ای، بستنی وانیلی با طعم انبه و سیروپ انبه، حس لذت بخش خوردن یک انبه خنک و خوشمزه را به شما می دهد. اگر هنوز این بستنی را امتحان ننموده اید، پیشنهاد می کنیم حتما تستش کنید.

فوت وفن خوشمزه شدن بستنی انبه

برای اینکه یک بستنی انبه خوشمزه و همه چیز تمام دقیق مثل بازاری ها داشته باشید، به نکات زیر دقت کنید:

  • برای تهیه بستنی، حتما از انبه هایی بهره ببرید که آبدار و گوشتی باشند. انبه آلفونسو، یکی از برترین گزینه ها برای درست کردن بستنی است.
  • هنگام پوره کردن انبه، به هیچ وجه به آن آب اضافه نکنید چون این کار باعث رقیق شدن بستنی، کم شدن طعم طبیعی انبه و بعلاوه منجمد شدن بستنی می گردد.
  • اگر می خواهید بستنی انبه را به شکل اسکوپی درست کنید، هم زدن یک ساعت یک بار بستنی خیلی مهم است و تاثیر زیادی در کرمی و لطیف شدن بستنی شما دارد.
  • برای اینکه طعم بستنی تان شیرین تر و دل چسب تر گردد، می توانید کمی شیر عسلی را با پوره انبه مخلوط کنید.
  • قبل از اسکوپ زدن بستنی ها، اجازه دهید بستنی حدود 5 دقیقه در دمای محیط بماند تا کمی نرم گردد. این کار باعث می گردد راحت تر سرو گردد و بستنی تان بافت بهتری داشته باشد.
  • اگر دوست دارید هنگام خوردن بستنی، تکه های میوه را زیر دندان تان حس کنید، در سرانجام نصف پیمانه انبه خرد شده را به ترکیب بستنی تان اضافه کنید.
  • برای اینکه بستنی تان عطر و بوی بستنی های سنتی را به خود بگیرد می توانید اندازهی زعفران هم به موا بستنی اضافه کنید.

اگر عاشق بستنی هستید و دوست دارید طعم های متفاوت و متنوع تر را امتحان کنید، حتما طرز تهیه بستنی لیمویی را هم امتحان کنید، خصوصا اگر که عاشق طعم های کمی ترش هستید، به احتمال زیاد، این بستنی نظرتان را جلب می نماید.

در نهایت؛ حالا که فوت وفن طرز تهیه بستنی انبه را یاد گرفتید، وقت آن است که آستین بالا بزنید و با دستان خودتان، یک بستنی حرفه ای خانگی درست کنید که طعمش تا مدت ها زیر زبان تان بماند.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 31 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 31 اردیبهشت 1404 گردآورنده: dlgozar.ir شناسه مطلب: 1475

به "طرز تهیه بستنی انبه به 3 روش آسان و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی انبه به 3 روش آسان و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید