پالیتیکو: نزاع آلمان با آمریکا، مرکل را به سمت چین سوق داده است

به گزارش مجله گذر عمر، یک رسانه آمریکایی گزارش داده همزمان که روابط برلین با واشنگتن به نزاع کشیده می گردد، آلمان نیز به سمت چین گرایش پیدا نموده است.

پالیتیکو: نزاع آلمان با آمریکا، مرکل را به سمت چین سوق داده است

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ دیدن کنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، وبگاه پالیتیکو، در گزارشی به تمایل آلمان برای از سر گیری روابط تجاری برلین با پکن در بحبوحه شیوع ویروس کرونا اشاره نموده است.

به نوشته این وبگاه خبری - تحلیلی، با وجود به اینکه بیشتر کشور های غربی به چین در مورد قانون اخیری که در هنگ کنگ به تصویب رساند انتقاد می نمایند و اینکه این کشور باید در مورد اطلاع رسانی درباره مبدأ ویروس کرونا شفاف تر عمل می کرد، اما دولت آلمان در واکنش خود نسبت به چین محتاط تر عمل نموده است.

پالتیکو نوشت، زمانی که هفته گذشته از مرکل سؤال شد که آیا او از اعمال تحریم های آمریکا علیه چین حمایت می نماید، از ارائه پاسخ طفره رفت و گفت: روابط با چین مهم است و از لحاظ راهبردی اهمیت دارد.

این رسانه آمریکایی در ادامه نوشت، چین به عنوان یک بازار صادراتی برای محصولات آلمانی به خصوص اتومبیل و ماشین آلات این کشور اهمیت دارد. از زمانی که آنگلا مرکل در سال 2005 صدر اعظم آلمان شد، صادرات آلمان به چین پنج برابر شده، در حالی که سال گذشته صادرات این کشور کمتر از 100 میلیارد یورو بوده است.

پالتیکو همچنین نوشت، بعضی اقتصاد دانان عنوان می نمایند همزمان با رشد اقتصاد چین و کاهش مطالبات چین از آلمان در مورد کالاهای اساسی پکن همچنان یکی از ستون های راهبرد مالی برلین و موتور اصلی رشد آلمان به شمار می رود.

به نوشته پالتیکو، بنابراین هیچ شکی نیست که مرکل از این رویه با خبر است و به همین دلیل به دنبال محافظت از اقتصاد آلمان در شرایط بحران کنونی است.

بر اساس گفته کمیسیون اروپا، این بحران به افت 6.3 درصدی مقوله فراوری در اقتصاد آلمان منجر خواهد شد.

چین نیز با پیامد های مالی ناشی از بیماری همه گیر (کووید-19) روبرو است، اما صادرنمایندگان آلمانی در این خصوص شاهد کورسو یی از امید هستند. در ماه ژوئن، فروش خودرو در چین پس از ماه ها کاهش، 11 درصد افزایش یافت.

پولیتیکو در سرانجام نوشت، در حالی که بسیاری از مردم برلین منتظر ماه نوامبر هستند و بی صبرانه منتظرند تا دونالد ترامپ (در انتخابات ریاست جمهوری) پیروز نشود، اما سیاست آمریکا در قبال چین بعید است تغییر زیادی بکند. حتی بسیاری از دموکرات ها رویکرد سازش ناپذیر ترامپ نسبت به چین در مقوله تجارت و حقوق بشر را با اکراه تأیید نموده اند.

اولویت اصلی مرکل در مورد چین باز گشت به یک توافق تجاری برنامه ریزی شده با اروپاست و هدف توافق نامه سرمایه گذاری پیشنهاد شده نیز ارتقای شرایط برای شرکت های اروپایی در چین است که یک منفعت بالقوه ای برای شرکت های آلمانی دارد.

ویروس کرونا، مرکل را مجبور کرد نشست بین چین و اتحادیه اروپا را به ماه سپتامبر موکول کند؛ یعنی زمانی که ریاست شورای اتحادیه اروپا را آلمان به عهده دارد و آن زمان زمانی است که صدر اعظم آلمان امیدوار است به یک توافق با پکن برسد.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 26 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dlgozar.ir شناسه مطلب: 113

به "پالیتیکو: نزاع آلمان با آمریکا، مرکل را به سمت چین سوق داده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پالیتیکو: نزاع آلمان با آمریکا، مرکل را به سمت چین سوق داده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید