صداهایی از ویتنام تا ژاپن در جایزه کتاب آمریکا

به گزارش مجله گذر عمر، برگزیدگان چهل و یکمین دوره جایزه کتاب آمریکا از شاعری آمریکایی ویتنامی تبار، نویسنده ژاپنی تا اندیشمند حوزه ادبیات آمریکایی-آفریقایی معرفی شدند.

صداهایی از ویتنام تا ژاپن در جایزه کتاب آمریکا

سفر به دل زیباترین منطقه آسیا را با تور ویتنام تجربه کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: کتاب های داستانی به قلم اوشن وونگ شاعر آمریکایی ویتنامی تبار و یوکو اوگاوا نویسنده ژاپنی، کتابی از خاطرات زندان نوشته آلفرد وودفاکس و یک کتاب گرافیکی از خاطرات دوران کودکی جورج تاکی از یک اردوگاه ویژه آمریکایی های ژاپنی تبار در آمریکا، در بین برندگان این دوره از جوایز کتاب آمریکا بودند. اسامی برندگان جوایز این دوره، دیروز (دوشنبه، 24 شهریور) توسط بنیاد بیفور کلمبوس که حامی تنوع در ادبیات است، اعلام شد.

وونگ برای رمان ما در زمین برای مدت کوتاهی زیبا هستیم (On Earth Were Briefly Gorgeous) و اوگاوا برای کتاب خاطرات پلیس (The Memory Police) جایزه گرفتند. تاکی نیز بخاطر کتاب آنها ما را دشمن می خواندند (They Called Us Enemy) جایزه بُرد که در آن خاطرات روزهایی را بازگو می نماید که در بحبوحه جنگ جهانی دوم و وقتی تنها چهار سال داشت به اجبار به یک اردوگاه فرستاده شد.

از دیگر برندگان این دوره از جایزه کتاب آمریکا می توان به منزوی (solitary) نوشته وودفاکس از نامزدهای نهایی بخش کتاب غیرداستانی جوایز ملی کتاب در آمریکا، مجموعه شعر مجرم (Felon) نوشته رجینالد دواین، مجموعه داستانی سابرینا و کورینا اثر کالی فاجاردو آنستین از نامزدهای نهایی بخش کتاب داستانی جوایز ملی کتاب در آمریکا و کتاب آمریکا برای آمریکایی ها: تاریخچه بیگانه هراسی در ایالات متحده آمریکا نوشته اریکا لی نام برد.

جایزه یک عمر دستاورد ادبی نیز به النور تریلور (Eleanor W. Traylor) از اندیشمندان حوزه ادبیات آمریکایی-آفریقایی اعطا شد. از برگزیدگان این جوایز روز 25 اکتبر (4 آبان) طی یک مراسم آنلاین (برخط) قدردانی می گردد.

جایزه کتاب آمریکا یک جایزه ادبی است که هر ساله به منتخبی از کتاب های پیروز و نویسندگان صاحب آثار برجسته، اهدا می گردد. هدف از اهدای این جایزه، معرفی بهترین های دنیای ادبیات بدون محدودیت قائل شدن یا تبعیض براساس جنس، قوم یا تابعیت است. از برندگان دوره های پیشین جایزه کتاب آمریکا می توان به چهره های ادبی سرشناسی چون تونی موریسون، ادوارد سعید، ایزابل آلنده، بل هوکس و دان دلیلو، اشاره نمود.

جایزه کتاب آمریکا هر سال توسط بنیاد بیفور کلمبوس اهدا می گردد که در سال 1976 برای تبلیغ و ترویج ادبیات چندفرهنگی در آمریکای معاصر، تاسیس شد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 28 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: dlgozar.ir شناسه مطلب: 180

به "صداهایی از ویتنام تا ژاپن در جایزه کتاب آمریکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صداهایی از ویتنام تا ژاپن در جایزه کتاب آمریکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید