خانم های باردار و شیرده از خوردن هندوانه غافل نشوید!
به گزارش مجله گذر عمر، تمامی میوه ها به علت ویتامین های موجود در خود به عنوان یک ماده غذایی بسیاری مغذی برای زنان باردار و جنین به شمار می فرایند، اما در این میان هندوانه یکی از میو های است که نیاید ازخوردن آن در دوران بارداری غافل شد.

هندوانه به دلیل کالری بسیار کم باعث اضافه وزن بی مورد مادر در دوران باردار نمی گردد همچنین حاوی مقدار زیادی آب است و از این رو می تواند به هضم غذا یاری کند، علاوه بر آن حاوی فیبر است بنابراین هضم و پیشگیری از یبوست را افزایش می دهد.
هندوانه یک منبع خوبی از ویتامین C بوده و یکی از مواد مغذی مورد احتیاج برای سنتز کلاژن محسوب می گردد و این امر پوست و مو ها را تقویت می نماید. همچنین باعث یاری به رشد جنین در شکم مادر هم می گردد.
این میوه شیرین و آبدار از بی حالی و ضعف صبحگاهی شما پیشگیری می نماید علاوه بر آن کاهش احتمال بروز فشار خون، بارداری،کاهش سوزش معده و از گرفتگی عضلات جلوگیری می نماید.
از ویژگی های دیگر هندوانه می توان به تقویت کننده سیستم دفاعی بدن،کاهش احتمال بروز کم آبی بدن و یاری به سم زدایی و پاکسازی بدن اشاره نمود.
منبع: همگردی